Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pardoseala Flotanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Supraintaltata
Out Of stock
Descriere
Problemele legate de incompatibilitatea dintre structurile cladirilor tradiţionale , concepute pentru a rămane neschimbată în timp , si cablurile tehnice care trebuie să fie schimbate în mod continuu si adaptate la necesitatile utilizatorilor noi, sunt extrem de importante în clădiri prevăzute cu medii de înaltă tehnologie .

La început, pardoselile de acces au fost proiectate doar pentru rezolvarea problemelor de inginerie în centrele de prelucrare a datelor. Astazi, pardoselile de acces sunt cea mai bună soluţie pentru multe alte proiecte tehnice în cazul în care flexibilitatea este necesară.

Podeaua complet accesibila creata permite accesul pentru o aliniere in totalitate gratuit si liber şi re-aliniere a tuturor conductelor electrice şi hidraulice, cabluri si cabluri fara nici un obstacol de zidarie. Prin urmare, este usor în mişcare sau crearea de noi staţii de lucru cu telefoane, calculatoare şi sisteme de iluminat. Toate aceste prerogative, împreună cu posibilitatea de accesare a plenului, face pardoseala suprainaltata un element indispensabil în construcţia de birouri , banci , statii de control şi alte zone cu spatiu deschis lay-out.

Panourile pentru pardoseala suprainaltata pot fi din conglomerat lemons de inalta densitate , material inert(sulfat de calciu) sau Sticla .

Stratul de uzura (finisare) se poate realiza din : aluminiu, HPL(hard laminat plastic) , mocheta , parchet, gresie, granit, marmura , cauciuc, PVC . functie de destinatia spatiului in care este montata pardoseala.

Placile de pardoseala se pot monta pe structuri metalice( picioruse – baza+cap+garnitura) fara traverse sau cu traverse , in functie de inaltimea finala si sarcina distribuita la care este supusa pardoseala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura